Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep: Overval op bedrijf, Amsterdam West

Amsterdam – Getuigenoproep: Overval op bedrijf, Amsterdam West

Op dinsdag 02 januari 2024 rond 18.00 uur vond er een overval plaats op een bedrijf aan de Gyroscoopweg in Amsterdam West, waarbij medewerkers werden bedreigd. De verdachte is direct na de overval gevlucht met buit in een onbekende richting. De politie zoekt getuigen die mogelijk iets hebben gezien.

Kort na 18.00 uur ontving de politie een melding van de overval. Agenten zijn ter plaatse gegaan en hebben een onderzoek ingesteld in en in de omgeving van het pand. Op locatie troffen zij twee hevig geëmotioneerde medewerkers aan. Zij verklaarden dat zij zojuist waren bedreigd door een onbekende dader met een groot mes en dat de verdachte cash geld heeft meegenomen.

De verdachte wordt als volgt beschreven:

  • Man
  • Lengte tussen 1.80-1.90 meter
  • Normaal postuur
  • Snor
  • Gebrekkig Nederlands met accent
  • Zwarte kleding zonder merk
  • Bivakmuts met drie gaten
  • Zwarte handschoenen
  • Zwarte sportschoenen, vermoedelijk hardloopschoenen

Hoewel er gelukkig geen gewonden zijn gevallen, had dit incident ernstiger kunnen aflopen. Heeft u rond 2 januari omstreeks 18.00 uur iets verdachts gezien in de omgeving van de Gyroscoopweg? Heeft u informatie over de overval of kent u mogelijk de verdachte? Elk detail, zelfs camerabeelden, kan van waarde zijn voor ons onderzoek.

Neem alstublieft contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Als u liever anoniem blijft, kunt u uw informatie delen via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Ook kunt u informatie delen via het onderstaande tipformulier.

PvB nummer: PL1300-2024001378

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…