Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Veel schade na explosie bij zorginstelling

Amsterdam – Veel schade na explosie bij zorginstelling

In de nacht van maandag op dinsdag 7 november, omstreeks 01.20 uur vond een explosie plaats bij een zorginstelling aan de Oostenburgervoorstraat in het centrum van Amsterdam. De voorgevel raakte hierbij beschadigd. Zeer vermoedelijk gaat het om zwaar vuurwerk. Niemand raakte gewond. Diverse getuigen hebben direct na de explosie een jongeman in het donker gekleed met een muts op snel zien wegfietsen in de richting van de Nieuwe Oostenburgerstraat.

De politie doet onderzoek naar de explosie en zoekt getuigen. Heeft u iets gezien voor of na de explosie aan de Oostenburgervoorstraat? Of heeft u meer informatie? Laat het de politie weten via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of via onderstaand tipformulier.
Zaaknummer: 2023252929
 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…