Home Noord-Holland Amsterdam Rotterdam – Instappen Amsterdam-Oost en Arnhem in zoektocht naar Bretly Dorder

Rotterdam – Instappen Amsterdam-Oost en Arnhem in zoektocht naar Bretly Dorder

Het aantal tips dat bij de politie binnenkomt, blijft oplopen. Elke tip wordt bekeken, onderzocht en – waar nodig – opvolging aan gegeven. Twee nieuwe tips zorgden afgelopen dagen voor twee instappen door de Dienst Speciale Interventies (DSI). In de nacht van zondag op maandag deed de politie een instap in een woning in Amsterdam-Oost. Uit onderzoek bleek dat Dorder zich zondag in Amsterdam bevond. Maandagavond werd er een instap gedaan in een woning in Arnhem. In beide gevallen trof de politie Bretly Dorder helaas niet aan.

Vooralsnog zien we dat de verdachte zich regelmatig met het openbaar vervoer, met name met de trein, verplaatst. We vragen dan ook om goed om u heen te kijken als u met het openbaar vervoer reist. We hebben vooralsnog geen informatie dat hij zich richt tot willekeurige mensen die hij op straat of het openbaar vervoer tegenkomt. Tegelijkertijd is Dorder vuurwapengevaarlijk. Daarom moedigt de politie iedereen aan die denkt Dorder te zien direct contact op te nemen met de politie en hem niet zelf te benaderen. De tip die leidt tot de aanhouding van Dorder wordt beloond met 25.000 euro.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…