Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Dodelijk en zwaargewond slachtoffer bij schietincident bedrijvenpark Lutkemeer

Amsterdam – Dodelijk en zwaargewond slachtoffer bij schietincident bedrijvenpark Lutkemeer

In de nacht van woensdag 11 op donderdag 12 oktober vond op een bedrijvenpark in de Lutkemeer, Amsterdam-West, een schietincident plaats. Twee personen raakten hierbij zwaargewond, één van de twee slachtoffers overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De recherche onderzoekt de zaak en is dringend op zoek naar mensen die mogelijk meer informatie en/of relevante camerabeelden hebben.

Het schietincident op het bedrijvenpark werd rond 00.15 uur bij de politie gemeld. Agenten troffen vervolgens op zowel de Etnastraat als de Lutkemeerweg iemand met schotverwondingen aan. Beide zwaargewonde slachtoffers moesten met spoed naar het ziekenhuis worden overgebracht. Eén van de twee overleed daar nog diezelfde nacht aan zijn verwondingen. Het dodelijke slachtoffer betreft een 18-jarige man uit Amsterdam, het andere slachtoffer is een 17-jarige jongen ook uit Amsterdam.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…