Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Beschieting voertuigen in Nieuw-West; politie zoekt getuigen

Amsterdam – Beschieting voertuigen in Nieuw-West; politie zoekt getuigen

Op de vroege woensdagochtend heeft in de omgeving van de Jacob Paffstraat een schietincident plaatsgevonden. Hierbij is niemand gewond geraakt. Wel is één persoon aangehouden.

Rond 03.45 uur ontvangt de politie een melding dat in de Jacob Paffstraat schoten zijn gehoord en kort daarna twee personen weg zouden rennen. Als de gealarmeerde politieagenten inde richting van de betreffende straat rijden, zien zij op de Ladogameerhof twee mannen lopen die aan het opgegeven signalement voldoen. Op het moment dat het tweetal de politie ziet, gaat zij er rennend vandoor. Uiteindelijk weten de agenten één van de mannen na een korte achtervolging te voet, aan te houden. Het gaat om een 23-jarige man uit Amstelveen. De tweede verdachte is nog niet aangehouden en ziet er als volgt uit; licht getinte huidskleur, ongeveer 1,85 meter lang en droeg een wit/crèmekleurige hoodie. Onderzoek in de omgeving van de Jacob Paffstraat heeft uitgewezen dat op twee geparkeerde voertuigen aan de Balgerskamp is geschoten. Er zijn hier in de buurt ook hulzen aangetroffen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…