Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Politie zoekt getuigen van schietincident Kraaiennest

Amsterdam – Politie zoekt getuigen van schietincident Kraaiennest

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een schietincident op de late avond van maandag 28 augustus op Kraaiennest. Ter plaatse zijn er enkel hulzen aangetroffen maar geen spoor van mogelijke slachtoffers of verdachten. De recherche is een onderzoek gestart.

Rond 23:30 uur ’s avonds luiden er harde knallen op Kraaiennest. Zodra de meldkamer een melding binnenkrijgt gaan politiemensen met spoed richting het incident. Ter plaatse treffen zij hulzen aan en richten een plaats delict in. Forensische opsporing komt ook ter plaatse om sporenonderzoek te doen. Op basis van de eerste getuigenverklaringen lijkt er sprake te zijn geweest van het gebruik van een automatisch vuurwapen ten tijde van het schieten.

 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…