Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Geweldsincident Vondelpark; politie zoekt getuigen

Amsterdam – Geweldsincident Vondelpark; politie zoekt getuigen

In het Vondelpark heeft woensdagavond een geweldsincident plaatsgevonden waarbij drie personen gewond zijn geraakt en drie verdachten zijn aangehouden. De recherche heeft deze zaak in onderzoek en komt graag in contact met getuigen.

Rond 21.10 uur worden politieagenten naar het Openluchttheater in het Vondelpark gestuurd omdat hier een vechtpartij zou zijn. Ook zou hierbij gestoken zijn. Als de politie in het park arriveert, is er geen sprake meer van een vechtpartij maar treft wel verschillende gewonde personen aan. Eén van hen (een 33-jarige man zonder vast woonadres) heeft een behoorlijke steekwond en met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Het tweede slachtoffer is toegetakeld met een slagwapen. Hij is ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel maar hoeft niet mee naar het ziekenhuis. Een derde persoon heeft lichte verwondingen aan zijn arm.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…