Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Amsterdammer (48) aangehouden voor explosie Insulindeweg in Oost

Amsterdam – Amsterdammer (48) aangehouden voor explosie Insulindeweg in Oost

De Amsterdamse recherche heeft op donderdag 10 augustus een 48-jarige man uit Amsterdam aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een explosie aan de Insulindeweg in Amsterdam-Oost. Dit explosief is afgegaan op een balkon van een woning in de nacht van 30 april op 1 mei jl.

Rond 02.00 uur wordt de bewoner (en buurtbewoners) opgeschrikt door een harde knal. De bewoner ziet daarna behoorlijk schade in en rondom de woning. Vermoedelijk is het explosief op het balkon gegooid, waardoor een ruit vernield is en daardoor ook schade is ontstaan in de woning. 
 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…