Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigen mogelijk geweldsincident omgeving Oosterdok gezocht

Amsterdam – Getuigen mogelijk geweldsincident omgeving Oosterdok gezocht

Dinsdagavond 1 augustus 2023 heeft er mogelijk een geweldsincident plaatsgevonden in de omgeving van het Oosterdok, centrum Amsterdam. Bij dit incident zou een nog onbekende man zwaargewond zijn geraakt. De politie komt graag in contact met mensen die meer over weten over de zaak.

Informatie over het geweldsincident kwam dinsdagavond laat bij de politie binnen. Het incident zelf zou zich kort daarvoor, ergens tussen 21.30 en 23.30 uur, hebben afgespeeld en als het herkenningspunt voor de incidentlocatie werd de omgeving van het wetenschapsmuseum NEMO genoemd. In die omgeving van het Oosterdok zouden in ieder geval twee mannen met elkaar in gevecht zijn geraakt. Eén van de mannen zou hierbij zwaar letsel hebben opgelopen, de identiteit van dit mogelijke slachtoffer is echter niet bij de politie bekend. De andere man voldeed aan het volgende signalement:

– Lichte huidskleur;
- Tussen de 35 en 45 jaar oud;
- Gladgeschoren/gemillimeterd haar;
- Blauwe ogen;
- Bebloed;
- Engelssprekend en onder invloed van alcohol.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…