Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigen gezocht: poging gewapende overval op een fastfoodrestaurant; Amsterdam-Zuidoost

Amsterdam – Getuigen gezocht: poging gewapende overval op een fastfoodrestaurant; Amsterdam-Zuidoost

Op dinsdagochtend 1 augustus zijn medewerkers van een fastfoodrestaurant aan de Tafelbergweg slachtoffer geworden van een gewapende overval. De overvaller is zonder buit gevlucht. Niemand is gewond geraakt. De recherche doet onderzoek in de zaak.

Rond 10.45 uur komt de overvaller met een vuurwapen het restaurant binnen. Op dat moment is er alleen personeel in de zaak. Op enig moment wordt de overvaller door een onbekend geluid gestoord waarna hij lopend vlucht in de richting van Holendrecht.

Signalement

Ten tijde van de gewapende overval heeft de verdachte het volgende signalement:

-slank postuur;

-donkergetinte huidskleur;

-zwart mondkapje;

-donkere kleding.

Getuigenoproep

Heeft u informatie over deze overval? Heeft u vlak voor of na de overval misschien iets gezien of gehoord dat hiermee te maken kan hebben? Dan kunt u via de onderstaande mogelijkheden contact opnemen met het rechercheteam. Beeldmateriaal is ook welkom en kunt u via het tipformulier uploaden.

 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…