Home Noord-Holland Amsterdam Heel Nederland – Politie zoekt witte Peugeot Expert met kenteken V-750-BK

Heel Nederland – Politie zoekt witte Peugeot Expert met kenteken V-750-BK

In verband met een onderzoek naar een ontvoering in Arnhem is een rechercheteam van politie Oost-Nederland op zoek naar een witte Peugeot Expert met het kenteken V-750-BK. De auto werd voor het laatst op 1 juli in de omgeving van Amsterdam gezien.

In de nacht van 30 juni op 1 juli werd een man aan de Serooskerkewal in Arnhem in de bus gedwongen. Diezelfde nacht was hij weer in veiligheid. Op 2 juli konden twee mannen uit Amsterdam, van 19 en 25 jaar, worden aangehouden.

Het onderzoek naar de ontvoering is nog niet afgerond en het team is op zoek naar de witte Peugeot Expert met kenteken V-750-BK. Het bestelbusje is op 1 juli in de omgeving van Amsterdam gesignaleerd, maar kan uiteraard overal zijn.

Omdat het onderzoek nog loopt, kan er op dit moment niet meer informatie gedeeld worden.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Fryslân/Noord-Holland – Zeven aanhoudingen voor productie van verdovende middelen

De Friese recherche heeft woensdagochtend 29 november zeven mannen aangehouden in een onde…