Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Straatroof Willem Kromhoutstraat; bedreiging met vuurwapen

Amsterdam – Straatroof Willem Kromhoutstraat; bedreiging met vuurwapen

Op zaterdagavond 29 juli 2023 vindt rond 23.23 uur een straatroof plaats op de Willem Kromhoutstraat in Amsterdam-West. Een man wordt door twee jongens onder bedreiging van een vuurwapen en met geweld bestolen. De politie komt graag in contact met getuigen.

Het slachtoffer staat die nacht rond 23.25 uur bij zijn auto in de Willem Kromhoutstraat als hij door twee jongens wordt aangesproken en direct daarna bedreigd met een vuurwapen. Vervolgens beroven ze hem met geweld van persoonlijke bezittingen en slaan op de vlucht. Terwijl de beroving gaande is, probeert een voorbijganger het slachtoffer te helpen. Ook hij wordt dan met een vuurwapen bedreigd.

Zowel het slachtoffer van de straatroof als de bedreigde voorbijganger raken lichamelijk gezien niet gewond, maar het incident heeft wel een grote impact op beiden gehad

Getuigenoproep

De verdachten in deze zaak zijn nog voorvluchtig en de recherche is naar ze op zoek. Daarnaast zoekt de recherche naar getuigen. Bent u getuige geweest van dit incident? Of beschikt u over andere informatie die het onderzoek verder zou kunnen helpen? Neem dan contact op met de recherche via 0900 8844. Via het tipformulier hieronder kunt u eventueel beeldmateriaal ter beschikking stellen. Belt u liever anoniem? Dat kan via 0800 7000. Het onderzoeksnummer van deze zaak: 2023172092.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Fryslân/Noord-Holland – Zeven aanhoudingen voor productie van verdovende middelen

De Friese recherche heeft woensdagochtend 29 november zeven mannen aangehouden in een onde…