Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Notoire foutparkeerder rijdt in op handhaver in Bosboom Toussaintstraat en vlucht

Amsterdam – Notoire foutparkeerder rijdt in op handhaver in Bosboom Toussaintstraat en vlucht

Donderdagavond, 22 juni, raakt een handhaver gewond als een notoire foutparkeerder op hem inrijdt. Hierna slaat de verdachte met bijrijder op vlucht. De handhaver raakt hierbij gewond aan zijn voet. De recherche is dringend op zoek naar getuigen.

Omstreeks 20.00 uur gebruiken een bestuurder en zijn bijrijder grof geweld om een wielklem van hun auto af te halen, waarbij deze wordt vernield. Als handhavers hier melding van krijgen en ter plaatse komen, zien ze dat de wielklem van de auto is verwijderd en vernield. Ze zien dat de bestuurder met bijrijder in de auto stappen. De beide mannen willen vluchten en rijden hierbij op een handhaver in, waarbij ze over zijn voet rijden en vluchten richting de Bilderdijkstraat. De handhaver heeft zich in het ziekenhuis laten behandelen aan zijn verwondingen.

De politie heeft diverse eenheden, waaronder een helikopter ingezet om de verdachten te traceren. Helaas is dit niet gelukt. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Getuigenoproep 
De politie komt dan ook graag in contact met getuigen. Beschikt u over beeldmateriaal van de periode voor, tijdens of na het incident, bijvoorbeeld afkomstig van beveiligingscamera’s, videodeurbellen of dashcam’s in nabij geparkeerde voertuigen? Dan komt het onderzoeksteam graag met u in contact. Heeft u daarnaast iets gezien of gehoord, wat het onderzoek verder zou kunnen helpen? Mensen kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Via onderstaand tipformulier kunt u eventueel het beeldmateriaal uploaden.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie zoekt getuigen van steekincident metrostation Reigersbos

Bij een steekincident op metrostation Reigersbos is donderdagmiddag 7 december omstreeks 1…