Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Politie vindt hennepkwekerij achter een dartbord

Amsterdam – Politie vindt hennepkwekerij achter een dartbord

In een pand aan de Haarlemmerweg is woensdagmiddag 14 juni een hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld. De politie is de kwekerij op het spoor gekomen naar aanleiding van meerdere meldingen over een vreemde lucht.

De politieagenten arriveren rond 15.00 uur bij het pand en lopen een steeg in. Tijdens deze wandeling ruiken de agenten een voor hen zeer bekende lucht en deze wordt alsmaar sterker als zij doorlopen.  De politie besluit het pand binnen te gaan. Hier komen de agenten in contact met een man en geven hem aan dat zij graag een rondje willen maken door het gebouw in verband met een vermeende henneplucht. De man wijst  vervolgens de agenten de weg door het pand. 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…