Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Man slachtoffer van straatroof én inbraak in Amsterdam-Zuid

Amsterdam – Man slachtoffer van straatroof én inbraak in Amsterdam-Zuid

Op zaterdag 17 juni is een 78-jarige man uit Amsterdam op de kruising A.J. Ernststraat met de Buitenveldertselaan beroofd van zijn horloge. Bij thuiskomst in zijn woning aan de Buitenveldertselaan constateert het slachtoffer dat er is ingebroken.

Rond 09.30 uur verlaat de Amsterdammer zijn woning om wat boodschapjes te doen. Als de man omstreeks 11.15 uur weer in de buurt van zijn huis is, ziet hij onder een overkapping twee mannen staan. Hij schenkt hier niet al te veel aandacht aan en loopt langs hen. Maar als de Amsterdammer langs het tweetal loopt, wordt hij ineens stevig door een van de mannen aan zijn arm vastgepakt. Het slachtoffer ziet en voelt dat zijn horloge met veel kracht van zijn pols wordt gerukt. Als het duo de buit binnen heeft, rent zij weg over de A.J. Ernstraat in de richting van het Gelderlandplein. 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…