Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Politie zoekt specifieke getuigen in zaak-Donauweg

Amsterdam – Politie zoekt specifieke getuigen in zaak-Donauweg

De politie zoekt specifieke getuigen en aanvullend beeldmateriaal van een geweldsincident tijdens het festival Solid Grooves op zondagavond 28 mei 2023 aan de Donauweg in Amsterdam. Een 21-jarige man uit Diemen kwam daarbij om het leven, twee andere mannen raakten gewond.

Rond 21.20 uur komen bij de politie meldingen binnen dat bij een geweldsincident op het festivalterrein meerdere personen zijn gestoken. Als agenten ter plaatse komen, treffen ze drie slachtoffers aan. Eén van hen overlijdt later aan zijn verwondingen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Fryslân/Noord-Holland – Zeven aanhoudingen voor productie van verdovende middelen

De Friese recherche heeft woensdagochtend 29 november zeven mannen aangehouden in een onde…