Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigen en beelden gezocht na aanrijding Eerste Constantijn Huygensstraat

Amsterdam – Getuigen en beelden gezocht na aanrijding Eerste Constantijn Huygensstraat

De politie is een onderzoek gestart na een aanrijding op woensdagavond 7 juni 2023 op de kruising van de Eerste Constantijn Huygensstraat en de Bosboom Toussaintstraat in Amsterdam. Bij de aanrijding raakte een 27-jarige vrouw mogelijk ernstig gewond.

Foto: Inter Visual Studio

De aanrijding vond even na 19.30 uur plaats tussen een personenauto en een vrouw op een fiets. Bij de aanrijding viel de vrouw van haar fiets en kwam onder de auto terecht. Zo’n tien omstanders tilden het voertuig op om de vrouw te bevrijden. Het slachtoffer is kort daarop afgevoerd naar een ziekenhuis met vermoeden van zwaar lichamelijk letsel. De bestuurder van de personenauto bleef ongedeerd. Van hem is een verklaring afgenomen. De kruising is enige tijd gestremd geweest voor al het verkeer.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Aanhouding na steekincident in Alkmaar

Een 53-jarige man uit Alkmaar is zaterdagmiddag rond 16.15 uur aangehouden na een conflict…