Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Politie zoekt getuigen na dodelijk steekincident Donauweg

Amsterdam – Politie zoekt getuigen na dodelijk steekincident Donauweg

De politie zoekt getuigen van een steekincident op zondagavond 28 mei 2023 aan de Donauweg in Amsterdam. Een 21-jarige man uit Diemen kwam daarbij om het leven.

Foto: Inter Visual Studio

Rond 21.20 uur komen bij de politie meldingen binnen dat bij een ruzie op een festivalterrein gestoken zou zijn. Als agenten ter plaatse komen, treffen ze drie slachtoffers aan. Eén van hen is direct gereanimeerd en uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij later aan zijn verwondingen overleden. De andere twee slachtoffers, een 22 jarige man uit  Nieuwegein en een 24 jarige man uit Amsterdam, zijn ter behandeling van hun verwondingen ook overgebracht naar ziekenhuizen, maar verkeren niet in levensgevaar. Op en rond het festivalterrein konden agenten op basis van getuigenverklaringen twee Amsterdammers, beide 20 jaar, aanhouden. Zij zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…