Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Verdachte ernstig zedenmisdrijf Sloterpark aangehouden

Amsterdam – Verdachte ernstig zedenmisdrijf Sloterpark aangehouden

De recherche heeft zaterdagavond 22 april 2023 een man aangehouden op verdenking van een ernstig zedenmisdrijf. Dit misdrijf vond nog geen 24 uur voor de aanhouding – rond 01.45 uur in de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 april – plaats in het Sloterpark.

De aangehouden verdachte betreft een 24-jarige man uit Amsterdam. Hij kwam door snel recherchewerk niet lang nadat de politie op de hoogte werd gesteld van het misdrijf in beeld en hierop volgde zijn aanhouding. In belang van het onderzoek worden op dit moment geen verdere details over het zedenmisdrijf en/of de verdachte gedeeld.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…