Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Verdachte (16) aangehouden na steekincident in Zuidoost

Amsterdam – Verdachte (16) aangehouden na steekincident in Zuidoost

De politie heeft in de vroege ochtend van zaterdag 8 april een 16-jarige Amsterdammer aangehouden na een steekincident in de portiek van flat Huigenbos een dag eerder. Bij dat steekincident raakte een 13-jarige Amsterdammer gewond.

Vrijdag 7 april rond 17.56 uur kwam bij de politie de melding binnen van een steekincident in de omgeving van het Abcouderpad. Toegesnelde agenten troffen op een bankje, tussen de flats Huigenbos en Hakfort, het slachtoffer aan. Hij zou met een mes zijn neergestoken en werd vervoerd naar een ziekenhuis ter behandeling van zijn letsel.  

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…