Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Vrouw overleden bij schietincident; mogelijke verdachte ook overleden

Amsterdam – Vrouw overleden bij schietincident; mogelijke verdachte ook overleden

Een 47-jarige vrouw uit Amsterdam is donderdag om het leven gekomen bij een schietincident aan De Wittenstraat. De verdachte, een 57-jarige man uit Amsterdam, is even later op De Wittenkade om het leven gekomen.

Hulpdiensten worden rond 08.00 uur massaal naar De Wittenstraat gestuurd omdat voor een portiek een persoon zou zijn neergeschoten. Als de hulpverleners arriveren, zien zij een vrouw met schotwonden en wordt direct gestart met reanimeren. Reanimatie mag helaas niet meer baten en het slachtoffer overlijdt ter plaatse aan haar verwondingen.  
 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…