Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Auto ingereden op horecapand Sierenborch

Amsterdam – Auto ingereden op horecapand Sierenborch

In de nacht van dinsdag 14 op woensdag 15 maart 2023 is een auto op een horecagelegenheid aan Sierenborch ingereden. Vervolgens ontstond brand in/bij het voertuig. Nadat deze brand geblust was, bleek er niemand in het voertuig te zitten en er vielen ook geen gewonden. Wel liep het pand zelf veel schade op. De recherche heeft het vermoeden dat er mogelijk sprake is van opzet en komt graag in contact met eventuele getuigen en/of mensen met camerabeelden van het incident.

Rond 02.40 uur werd duidelijk dat er iets gaande was bij het horecapand aan Sierenborch. Hulpdiensten gingen ter plaatse en troffen daar een brandende auto in het pand aan. De brandweer heeft de brand vervolgens geblust en troffen in zowel de auto als de gelegenheid geen (gewonde) personen aan. Politie-eenheden startten direct een onderzoek op.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…