Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep explosie Parmenidesstraat

Amsterdam – Getuigenoproep explosie Parmenidesstraat

Het Operationeel Centrum kreeg in de nacht van dinsdag 28 februari op woensdag 1 maart rond 00.30 uur een melding dat er een explosief was afgegaan bij een pand in de Parmenidesstraat in stadsdeel West.

De toegesnelde politie zet vervolgens de directe omgeving af. Ter plaatse blijkt er door de explosie schade te zijn ontstaan aan een ruit en brievenbus. Er is rook maar geen brand ontstaan. In het pand waren tijdens dit incident personen aanwezig. Deze raakten niet gewond. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Woont u, of was u in de buurt van de Parmenidesstraat in de nacht van dinsdag 28 februari op woensdag 1 maart en heeft u iets verdachts gezien? Meld dit dan via de onderstaande gegevens. Heeft u foto’s en/of filmopnames van de toedracht? Heeft u andere informatie waarvan u denkt dat het van belang kan zijn voor het onderzoek? Dan vragen wij u deze te uploaden via het tipformulier.

Zaaknummer: PL1300-2023047422

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…