Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Zware mishandeling tijdens de jaarwisseling

Amsterdam – Zware mishandeling tijdens de jaarwisseling

Wat een mooi nieuw jaar moest worden liep voor dit 17-jarige slachtoffer heel anders af. Het meisje heeft tijdens de jaarwisseling zwaar letsel opgelopen na een vuistslag in haar gezicht. De zware mishandeling vond plaats tijdens een event in AFAS Live. De recherche is op zoek naar getuigen of mensen die meer kunnen vertellen over deze zware mishandeling.

Het slachtoffer werd omstreeks 03.00 uur ’s nachts ter hoogte van het VIP-gedeelte in AFAS Live met een vuist op haar gezicht geslagen. Het meisje is direct neergevallen en buiten bewustzijn geraakt. Ze heeft ernstig letsel aan haar gezicht opgelopen en moet daar nog steeds voor behandeld moet worden. Het slachtoffer heeft dagelijks last van de gevolgen van de zware mishandeling, zowel lichamelijk als mentaal.

De verdachte heeft het volgende signalement:

  • Vrouw
  • Lang zwart haar
  • Licht getinte huidskleur
  • Rond de 22 jaar oud

Bent u getuigen geweest van deze zware mishandeling? Of heeft u mogelijk meer informatie over de verdachte? Laat het weten aan het onderzoeksteam via onderstaande tipformulier. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem. Vermeld dan het proces-verbaal nummer 2023003843

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…