Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Verdachte aangehouden in onderzoek overvallen drogisterij

Amsterdam – Verdachte aangehouden in onderzoek overvallen drogisterij

In het onderzoek naar de overvallen op een drogist aan het Bijlmerplein is er een minderjarige verdachte aangehouden.

Zowel op 9 als op 11 februari 2023 is op het Bijlmerplein dezelfde drogist overvallen. Bij beide overvallen is gebruik gemaakt van een vuurwapen en raakte niemand gewond. Op de 9 februari was er sprake van één verdachte en op 11 februari waren er twee verdachten. Na beide keren is er een getuigenoproep geplaatst, waarin werd gevraagd aan getuigen zich te melden en om videobeelden met de politie te delen. De recherche kan nu melden dat er één minderjarige verdachte in dit onderzoek is aangehouden. Het onderzoek duurt nog voort en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…