Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Schade na explosie supermarkt Hoofdweg

Amsterdam – Schade na explosie supermarkt Hoofdweg

In de nacht van zondag 22 op maandag 23 januari 2023 heeft er even na 04.30 uur een explosie plaatsgevonden op de Hoofdweg, ter hoogte van een supermarkt. De recherche doet onderzoek.

Meerdere bewoners van de Hoofdweg zitten die betreffende ochtend even na 04.30 rechtop in bed wanneer er een harde knal te horen is. Gealarmeerde politiemensen constateren dat een voorwerp met brandbare vloeistof een explosie heeft veroorzaakt. Dit gebeurde ter hoogte van een supermarkt. Het explosieve materiaal heeft korte tijd op straat gebrand, maar is vanzelf gedoofd. Onder meer de luifel en ramen van de supermarkt raakte beschadigd. Niemand raakte gewond. Rechercheurs doen onderzoek naar de explosie en de persoon of personen die hier verantwoordelijk voor zijn en komen daarom graag in contact met mensen die iets gezien hebben. Ook camerabeelden bekijken de rechercheurs graag. Informatie kan worden doorgegeven via het onderstaande tipformulier of via 0900-8844. Liever anoniem informatie doorgeven? Dat kan via 0800-7000 of via het formulier op www.meldmisdaadanoniem.nl.

 

Zaaknummer: BVH PL1300-2023017367

Foto: Inter Visual Studio

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…