Home Noord-Holland Amsterdam Vermist – Amir Aliev

Vermist – Amir Aliev

De 33 jarige Amir wordt sinds 31 december 2022 vermist vanuit zijn woonplaats Amsterdam. Amir, die de Russische nationaliteit heeft en sinds juni 2022 in Nederland verblijft heeft op 31 december 2022 omstreeks 22.00 uur (NL tijd) telefonisch contact gehad met zijn ouders. Daarna is het contact stilgevallen. Op 06 januari 2023 is de politie in kennis gesteld van de vermissing van Amir.

Er is niet veel bekend over de omstandigheden en het exacte moment van de vermissing , al lijkt het er op dat er na 31 december2022  geen enkel contact meer heeft plaatsgevonden tussen Amir en zijn familie en vrienden. Mogelijk maakt Amir gebruik van een zwarte Cortina herenfiets.
Amir is te herkennen aan zijn kalende hoofd en beugel . Amir is soms brildragend 
 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…