Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Politie zoekt getuigen van steekincident

Amsterdam – Politie zoekt getuigen van steekincident

De politie heeft zondagmiddag 8 januari 2023 een 43-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden na een steekincident in het centrum van Amsterdam. Daarbij werd een 21-jarige man naar het zich laat aanzien zonder aanleiding op straat gestoken. Het slachtoffer is met een steekwond overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie kreeg even na 11.00 uur de melding van het steekincident. Daarop zijn direct meerdere eenheden naar de omgeving van het Muntplein toegereden. Nadat het slachtoffer medische hulp kreeg, is uitgebreid technisch en tactisch onderzoek gedaan. Korte tijd later kon een verdachte op basis van zijn signalement op het Damrak worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en vastgezet voor nader onderzoek. De toedracht is nog onderwerp van onderzoek.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…