Home Noord-Holland Amsterdam Vermist – Lando Vanejager

Vermist – Lando Vanejager

De heer Vanejager is een dementerende man weggelopen uit het VU ziekenhuis te Amsterdam op maandag 19 december 2022 omstreeks 16.45 uur. De man is op camerabeelden nog waargenomen op de Boelelaan en is weggelopen in de richting van de Amstelveenseweg. De persoon is zwaar dementerend. Hij draagt een donkere broek en donkere jas, een lichtkleurige hoody, grijskleurig petje en zwartkleurige sportschoenen.

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…