Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Meerdere voertuigen volledig afgebrand na brandstichting

Amsterdam – Meerdere voertuigen volledig afgebrand na brandstichting

In de vroege ochtend van zaterdag 3 december is er brand ontstaan in een parkeergarage aan Hogevecht in Amsterdam Zuidoost. Drie voertuigen zijn volledig afgebrand en één voertuig is beschadigd. De recherche gaat uit van brandstichting en is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 06.30 uur komt er een melding binnen bij het Operationeel Centrum van rookontwikkeling in een parkeergarage. Diverse politie-eenheden en de brandweer worden ingezet en treffen een fikse brand aan in de parkeergarage aan Hogevecht. Drie auto’s en een busje staan in brand.  Slechts één auto komt er met schade vanaf, maar de andere voertuigen zijn volledig afgebrand. Forensische Opsporing heeft onderzoek gedaan en zegt uit te gaan van brandstichting. Bij de flat Haag en Veld is rond hetzelfde tijdstip meubilair in brand gestoken en in de Geelbekstraat heeft een busje vlam gevat. De recherche onderzoekt alle drie de incidenten en kijkt of de zaken mogelijk in verband gebracht kunnen worden met elkaar.

Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u mogelijk camera of dashcambeelden van de omgeving? Laat het ons weten. Anoniem kan uiteraard ook via Meld Misdaad Anoniem.
 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Aanhouding verdachte steekincidenten Prins Hendrikkade en Warmoesstraat

In het onderzoek naar twee steekincidenten in het centrum van Amsterdam is op zondag 1 okt…