Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Nieuwe Houttuinen wederom doelwit brandstichting

Amsterdam – Nieuwe Houttuinen wederom doelwit brandstichting

Een woning aan de Nieuwe Houttuinen is zondagochtend 27 november wederom doelwit geworden van een brandstichting. Op 22 november was er ook al sprake van brandstichting bij hetzelfde pand en in oktober verderop in dezelfde straat. Er zijn geen mensen gewond geraakt, maar er is wel veel schade ontstaan. De recherche vraagt getuigen zich te melden.

Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u meer informatie over deze brandstichtingen of camerabeelden? Laat het ons weten via onderstaande telefoonnummers of via het tipformulier op www.politie.nl/politielint
 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…