Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Vermoedelijke bedreiger neergeschoten door de politie

Amsterdam – Vermoedelijke bedreiger neergeschoten door de politie

Vanochtend zondag 20 november is op de Waterkeringweg, door de politie, op een 27-jarige man geschoten. Hij is daarbij in zijn zij geraakt, hij is aangehouden, was aanspreekbaar en is met een ambulance naar een ziekenhuis overgebracht. De gewonde man wordt ervan verdacht kort ervoor, op de Admiraal de Ruijterweg iemand van zijn scooter te hebben getrapt en een doodsbedreiging te hebben geuit.

De verdachte, bekend bij politie en justitie, reed op een motorscooter met een afgedekte kentekenplaat. Bij hem werd een patroonhouder van een vuurwapen en zeer zwaar vuurwerk aangetroffen en in beslag genomen. De Rijksrecherche doet, zoals te doen gebruikelijk, onderzoek naar het schieten door de politie. Meer informatie wordt niet verstrekt.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…