Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Fietstaxi te water Herengracht; politie zoekt getuigen

Amsterdam – Fietstaxi te water Herengracht; politie zoekt getuigen

Op zondag 13 november is in de vroege ochtend een 30-jarige bestuurder van een fietstaxi uit het water gered aan de Herengracht. Het slachtoffer heeft langere tijd onder water gelegen en verkeert in levensgevaar.

Rond 05.10 uur werden de hulpdiensten door een omstander ingeschakeld die in het water een voertuig zag liggen waarvan de lampen nog aan stonden. Duikers van de brandweer gingen het water in en troffen, ter hoogte van nummer 474, een fietstaxi, maar ook een bewusteloze man aan. De man werd op de kant gehesen waar het ambulancepersoneel begon met reanimeren. Kort daarna werd de man in kritieke toestand overgebracht met de ambulance naar het ziekenhuis.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…