Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Politie onderzoekt woningbrand in Amsterdam-West

Amsterdam – Politie onderzoekt woningbrand in Amsterdam-West

Op zondagochtend 13 november 2022 is er brand in een woning aan de Voetbalstraat in Amsterdam-West ontstaan. De recherche doet onderzoek en vermoedt dat de brand opzettelijk is aangestoken. De bewoner een 27-jarige man, is aangehouden op verdenking van brandstichting.

Omstreeks 08.30 uur krijgen agenten een melding van geluidsoverlast in een woning aan de Voetbalstraat. Ter plaatse treffen de politiemedewerkers de 27-jarige bewoner aan. Op dat moment is er net brand in de woning ontstaan. De brand heeft zich razendsnel verspreid waardoor overige bewoners van het appartementencomplex direct hun woning moesten verlaten. Medewerkers van de brandweer zijn al enkele uren bezig om de brand te blussen. Ondanks de enorme rookontwikkeling en schade is niemand ernstig gewond geraakt.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…