Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Gewapende straatroof na zogenaamde verkoopafspraak; politie zoekt getuigen

Amsterdam – Gewapende straatroof na zogenaamde verkoopafspraak; politie zoekt getuigen

Op donderdagavond zijn twee mannen het slachtoffer geworden van een gewapende straatroof. Dit gebeurde rond 20.15 uur op de Geleyn Bouwenszstraat.

De slachtoffers hadden een afspraak gemaakt met een verkoper van twee crossmotoren. Op het afgesproken tijdstip kwamen twee mannen aangelopen die aangaven de verkopers van de goederen te zijn. De mannen vroegen de kopers mee te lopen om de motoren te bekijken. Op enig moment kregen beide mannen een vuurwapen tegen hun hoofd en werden zij beroofd van hun (persoonlijke) bezittingen. Nadat de daders de buit binnen hadden, liepen zij weg over de brug in de richting van de President Allendelaan. De slachtoffers alarmeerden hierna de politie die direct een zoekslag maakte in de omgeving, de daders werden echter niet meer aangetroffen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…