Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Vermissing Jane Johnsen; politie maakt zich zorgen

Amsterdam – Vermissing Jane Johnsen; politie maakt zich zorgen

De politie maakt zich ernstige zorgen om de 65-jarige Jane Johnsen uit Amsterdam en heeft het vermoeden dat zij mogelijk het slachtoffer is geworden van een misdrijf. Daarom is een TGO (Team Grootschalige Opsporing) opgestart en daarbij heeft dit team de hulp van het publiek nodig.

Wanneer mevrouw Johnsen voor het laatst is gezien, is op dit moment nog niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk is dit ergens rond 10 september geweest op basis van verklaringen van bekenden van haar. Mevrouw Johnsen is waarschijnlijk voor het laatst gezien in de omgeving van haar woning aan de Jonge Roelensteeg en/of nabij de Amsterdam Marina en sindsdien ontbreekt van haar ieder spoor.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…