Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Ajax-Napoli relatief rustig verlopen, wel 105 aanhoudingen

Amsterdam – Ajax-Napoli relatief rustig verlopen, wel 105 aanhoudingen

Dinsdag 4 oktober zijn aan het einde van de middag in het Centraal station in Amsterdam 103 Italiaanse supporters aangehouden. Enkele tientallen van de aangehouden groep waren in het bezit van gezichtsbedekkende kleding, stokken, een mes en een ruitentikker. Naast de aangehouden groep zijn er nog twee verdachten aangehouden in verband met belediging en vuurwerk. Er zit niemand meer vast.

Ook voorafgaand aan de wedstrijd verschenen er ineens meer dan honderd Italiaanse voetbalsupporters bij het station Bijlmer-Arena. Deze supporters waren daar uit een trein gestapt maar kwamen midden tussen de Ajax-supporters terecht. Politie heeft beide supportersgroepen goed gescheiden kunnen houden. Onder begeleiding zijn deze Italianen met een metrostel overgebracht naar station strandvliet om via de juiste zijde de Johan Cruijff ArenA te kunnen betreden. Voor-, tijdens- en na de wedstrijd hebben zich geen ongeregeldheden voorgedaan

 

 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Meerdere voertuigen volledig afgebrand na brandstichting

In de vroege ochtend van zaterdag 3 december is er brand ontstaan in een parkeergarage aan…