Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Recherche onderzoekt mogelijk verband tussen twee steekincidenten in Noord

Amsterdam – Recherche onderzoekt mogelijk verband tussen twee steekincidenten in Noord

Op vrijdagavond hebben op de Houdringe en (vermoedelijk op) het Park Warnsborn/Mariendaal twee steekincidenten kort na elkaar plaatsgevonden. Of de twee geweldsincidenten een verband met elkaar hebben, wordt door de recherche onderzocht.

Rond 22.50 uur kwam een melding binnen dat op de Houdringe een vechtpartij op straat was geweest en hierbij één persoon gewond was geraakt. Toen de politieagenten arriveerden, troffen zij een 17-jarige jongeman aan met meerdere (steek)verwondingen. De jongeman werd nagekeken door het ambulancepersoneel en vervolgens afgevoerd naar het ziekenhuis.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Meerdere voertuigen volledig afgebrand na brandstichting

In de vroege ochtend van zaterdag 3 december is er brand ontstaan in een parkeergarage aan…