Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Woning beschoten in Amsterdam Noord

Amsterdam – Woning beschoten in Amsterdam Noord

In de nacht van zondag 28 augustus op maandag 29 augustus is een woning beschoten aan Mastbos in Amsterdam Noord. De recherche is in het kader van het onderzoek op zoek naar getuigen en beeldmateriaal.

Rond 01.50 uur is de woning beschoten. De politie trof meerdere kogelgaten aan in de woning. Ten tijde van de beschieting waren er mensen aanwezig in de woning, maar gelukkig raakte niemand gewond.  Forensische Opsporing heeft ter plaatse sporen veilig gesteld. De recherche is een onderzoek gestart naar de aanleiding en achtergrond van de beschieting.

Getuigenoproep

Graag spreekt de recherche met mensen die getuigen zijn geweest van de beschieting of  meer informatie hebben. Ook beeldmateriaal is erg welkom, denk aan dashcambeelden van geparkeerde auto’s in de straat of deurbelbeelden.

Heeft u iets gezien of informatie die kan helpen bij het onderzoek, dan kunt u contact opnemen via onderstaande contactmogelijkheden. Dit kan ook anoniem. 

BVH: 2022181207
Foto: Inter Visual Studio

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…