Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Man overleden na eenzijdig verkeersongeval; politie zoekt getuigen en beelden

Amsterdam – Man overleden na eenzijdig verkeersongeval; politie zoekt getuigen en beelden

Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Boelelaan, is vrijdagavond een 44-jarige man uit Amsterdam om het leven gekomen. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en is op zoek naar getuigen en beelden.

Rond 22.35 uur wordt de politie gealarmeerd dat een bestuurder van een motorscooter ten val is gekomen op de Boelelaan. Wanneer de politieagenten arriveren, beginnen zij direct met reanimeren. De reanimatie wordt kort daarna overgenomen door medewerkers van de ambulancedienst. Het slachtoffer isdaarna met spoed vervoerd naar het ziekenhuis alwaar de man aan zijn verwondingen is overleden. 
 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…