Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Twee aanhoudingen in onderzoek schietincident George Sliekerkade

Amsterdam – Twee aanhoudingen in onderzoek schietincident George Sliekerkade

Woensdagavond 6 februari 2019 werd op de George Sliekerkade in Amsterdam-Oost de toen 43-jarige oud-profvoetballer Yassine Abdellaoui neergeschoten. Het onderzoek naar dit schietincident is nog steeds in volle gang en heeft afgelopen week tot de aanhouding van twee verdachten geleid.

De verdachten zijn op dinsdag 21 april 2020 en donderdag 23 april aangehouden en betreffen een man van 19 jaar uit Amsterdam en een man van 22 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats. In belang van het onderzoek kan op dit moment geen nadere informatie over de verdachten en/of hun mogelijke rol bij het schietincident worden gedeeld. 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Politie ontdekt hennepkwekerij in Purmerend

De politie heeft donderdag 26 januari rond 09.30 uur in een woning in Purmerend een hennep…