Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Twee aanhoudingen in onderzoek schietincident George Sliekerkade

Amsterdam – Twee aanhoudingen in onderzoek schietincident George Sliekerkade

Woensdagavond 6 februari 2019 werd op de George Sliekerkade in Amsterdam-Oost de toen 43-jarige oud-profvoetballer Yassine Abdellaoui neergeschoten. Het onderzoek naar dit schietincident is nog steeds in volle gang en heeft afgelopen week tot de aanhouding van twee verdachten geleid.

De verdachten zijn op dinsdag 21 april 2020 en donderdag 23 april aangehouden en betreffen een man van 19 jaar uit Amsterdam en een man van 22 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats. In belang van het onderzoek kan op dit moment geen nadere informatie over de verdachten en/of hun mogelijke rol bij het schietincident worden gedeeld. 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amstelveen – Mishandeling in nachtbus; politie zoekt getuigen

In de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 september heeft in een nachtbus een mishandelin…