Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep beroving met geweld Naritaweg

Amsterdam – Getuigenoproep beroving met geweld Naritaweg

Op zondag 19 april 2020 rond 14.15 uur loopt een 16 jarig slachtoffer over de Naritaweg in Amsterdam Nieuw-West in de richting van de Heathrowstraat. Uit de richting van de Radarweg komen drie jongens op twee Vespa scooters aanrijden. Het slachtoffer ziet nog net vanuit zijn ooghoeken hoe de drie jongens hem van achteren benaderen en hem tegen zijn achterhoofd slaan. Ook als het slachtoffer op de grond ligt, gaat het drietal door. Het slachtoffer krijgt nog meer slagen en schoppen tegen zijn hele lijf. Hierbij verliest het slachtoffer zijn bril en telefoon, die een van de jongens van de grond pakt en in zijn zak steekt.

Gele en grijze Vespa scooters

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaanstad – Politie zoekt getuigen na twee straatroven op hetzelfde slachtoffer

Een 14-jarige jongen is tot twee keer toe onder dreiging van geweld beroofd van zijn bezit…