Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigen gezocht: brandstichting zendmasten Van Bleiswijkstraat

Amsterdam – Getuigen gezocht: brandstichting zendmasten Van Bleiswijkstraat

Zaterdagochtend 18 april 2020 waren twee zendmasten op een parkeergarage aan de Van Bleiswijkstraat in Amsterdam-West het doelwit van brandstichting. Een van de masten is daadwerkelijk in brand gestoken, bij de ander bleef het bij een poging. De politie zoekt getuigen van dit incident.

Rond 05.00 uur gaf een melder aan vuurverschijnselen op het dak van de parkeergarage te zien. Ter plaatse bleek een zendmast aldaar in brand te staan. De brand kon snel worden geblust en daarop volgend onderzoek wees uit dat het naar alle waarschijnlijkheid om brandstichting gaat. Ook werd duidelijk dat geprobeerd was een andere zendmast op de parkeergarage ook in brand te steken.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Overval op supermarkt Bijlmerplein; politie zoekt getuigen

Een supermarkt aan het Bijlmerplein is vrijdagavond overvallen door gewapende man. Er is n…