Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Man aangehouden voor schietincident Rhôneweg

Amsterdam – Man aangehouden voor schietincident Rhôneweg

De politie heeft vrijdagavond 31 januari 2020 een 33-jarige man aangehouden die ervan wordt verdacht de schutter te zijn bij een schietincident een week eerder op de Rhôneweg. Daarbij raakte een beveiliger zwaargewond. Hoewel het slachtoffer inmiddels is ontslagen uit het ziekenhuis is de verwachting dat hij nog langere tijd nodig heeft om te herstellen.

Agenten kwamen op vrijdag 24 januari 2020 bij een schietincident waar een 34-jarige Amsterdamse beveiliger gewond raakte. Het slachtoffer was na zijn dienst door een man op een scooter beschoten. Het slachtoffer herkende de schutter als een man die hij eerder die nacht uit een horecagelegenheid had gezet, omdat hij zich in beschonken toestand misdroeg.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Bezit nepwapen leidt tot aanhouding

De politie kreeg zaterdagmiddag rond 14.50 uur een melding dat er aan de Europaboulevard i…