Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Aanhouding in onderzoek naar straatroof Lindengracht

Amsterdam – Aanhouding in onderzoek naar straatroof Lindengracht

In de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 maart 2019 werd op de Lindengracht de eigenaresse van een café in de Jordaan beroofd. In het onderzoek naar deze beroving is op dinsdag 26 november 2019 een verdachte aangehouden en de recherche sluit niet uit op korte termijn meer aanhoudingen te verrichten.

De aangehouden verdachte betreft een 26 jarige  man uit Amsterdam. Hij wordt er niet van verdacht de straatroof zelf te hebben gepleegd, maar wel van mogelijke betrokkenheid daarbij. De verdachte zit momenteel vast voor verhoor. Het onderzoek naar de straatroof gaat ook na deze aanhouding onverminderd door en meer aanhoudingen op korte termijn worden niet uitgesloten.

Van de straatroof zijn beelden en die heeft de politie eerder getoond in het opsporingsprogramma Bureau 020 van de regionale omroep AT5. De recherche wil nog steeds graag weten wie de verdachte op de beelden is. Herkent u hem of heeft u andere informatie in de zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht: 60-jarige man zwaar mishandeld bij Ziggo Dome

Zaterdagavond 18 maart 2023 is een 60-jarige man vlakbij de Ziggo Dome in Amsterdam-Zuidoo…