Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep gewelddadige straatroof metrostation Amsterdam Noord

Amsterdam – Getuigenoproep gewelddadige straatroof metrostation Amsterdam Noord

In de late middag van zaterdag 23 november 2019 is een man vlakbij het metrostation Amsterdam Noord op gewelddadige wijze beroofd door 8 personen. De politie doet een oproep aan getuigen om zich te melden.

Rond 17.45 uur loopt het slachtoffer het metrostation uit via Gare du Nord en slaat rechtsaf de Elzenhagensingel op. Zodra hij onder de brug van de IJdoornlaan loopt wordt hij van achteren aangevallen door een groep mannen. Ze werken hem richting de grond en mishandelen hem. Onder bedreiging van een mes dwingen ze hem om zijn spullen af te geven. Ook nemen ze een aantal kledingstukken mee waaronder zijn jas en schoenen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht beschieting appartementencomplex

Een appartementencomplex aan het Stadionplein is tussen dinsdagavond 31 januari en de vroe…