Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Ongeval met dodelijke afloop Seineweg/Theemsweg

Amsterdam – Ongeval met dodelijke afloop Seineweg/Theemsweg

Bij een ongeval op de kruising van de Seineweg en Theemsweg is de 24-jarige bestuurder van een personenauto om het leven gekomen. De 20-jarige passagier is gewond overgebracht naar het ziekenhuis, nadat hij door de brandweer uit de auto was bevrijd. De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen zich te melden.

Rond 23.38 uur komt  bij de politie een melding binnen dat een personenauto tegen een boom was gereden. Als de politie ter plaatse komt  blijkt dat de twee inzittenden van het voertuig bekneld zaten. De bestuurder overleeft het ongeval niet. De brandweer bevrijdt de passagier, die zwaar gewond naar het ziekenhuis gaat.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) stelt ter plaatse een sporenonderzoek en het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) stelt een onderzoek in naar de toedracht.

 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen en camerabeelden beschietingen Amsterdam-Noord gezocht

In de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 september 2022 vond op de Van der Pekstraat in A…