Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Gestolen goederen in winkel gebruikte producten

Amsterdam – Gestolen goederen in winkel gebruikte producten

Bij een controle in een winkel van gebruikte producten aan de Kamerlingh Onneslaan in Watergraafsmeer op donderdag 21 november heeft de politie een aantal gestolen goederen aangetroffen. Drie verdachten in de leeftijd 24, 32, en 33 zijn gisteren aangehouden. Een 20-jarige verdachte meldde zich vandaag op het politiebureau en is eveneens aangehouden.

De politie stapte gisteren om 10.15 uur de winkel binnen en sloot deze tijdelijk af ten tijde van de doorzoeking. Er was informatie dat veelplegers gestolen goederen in dit filiaal te koop aanboden. Naar aanleiding daarvan is een strafrechtelijk onderzoek gestart en daaruit volgt de verdenking dat dit filiaal inderdaad regelmatig gestolen goederen aanneemt. Bij deze doorzoeking is een aantal gestolen goederen aangetroffen. Ook is vastgesteld dat er fouten zijn gemaakt bij de registratie in het Digitaal Opkopers Register (DOR). Dit register is bedoeld om heling van goederen te voorkomen. Het kan de politie helpen om gestolen goederen te traceren als er aangifte is gedaan.

 

 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht: 60-jarige man zwaar mishandeld bij Ziggo Dome

Zaterdagavond 18 maart 2023 is een 60-jarige man vlakbij de Ziggo Dome in Amsterdam-Zuidoo…