Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Verdachte straatroof Haarlemmersluis aangehouden

Amsterdam – Verdachte straatroof Haarlemmersluis aangehouden

Amsterdamse rechercheurs hebben op dinsdag 19 november 2019 een 28-jarige man aangehouden in het onderzoek naar een straatroof. Naast de straatroof, gepleegd in de nacht van 4 op 5 augustus, wordt de man verdacht van poging tot doodslag omdat hij zijn slachtoffer na de beroving over de reling in het water aan de Haarlemmersluis heeft gegooid.

Dankzij de hulp van omstanders is het slachtoffer uit het water gered. Het is niet overdreven om te stellen dat het slachtoffer het zonder de hulp van omstanders mogelijk niet had overleefd. In de opsporingsprogramma’s Bureau 020 van AT5 en Bureau NH van NH Nieuws zijn op 6 november beelden getoond van de verdachte. Mede dankzij informatie van kijkers is de verdachte aangehouden.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Mountainbiker mogelijk opzettelijk ten val gebracht in Amsterdamse Bos

In mei 2020 komt de 61-jarige Frits van de Voort in het Amsterdamse Bos hard ten val met z…