Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Aanhoudingen na winkeldiefstal in vereniging

Amsterdam – Aanhoudingen na winkeldiefstal in vereniging

De politie heeft afgelopen zondag 17 november 2019 een mogelijke diefstal in vereniging bij een winkel aan de Nieuwendijk verijdeld. De politie had signalen opgevangen van een aanstaande diefstal en spotte rond 12.30 uur vlak bij de ingang zeven personen die zich verdacht ophielden.

Vijf personen werden daarop staande gehouden en gecontroleerd door de Koninklijke Marechaussee, die assisteerde bij de politie-inzet. Twee mannen die zich uit de voeten maakten, werden kort daarna aangehouden door agenten in burger van het doelgroepenteam (zakkenrollersteam). Bij één hen werden meerdere messen aangetroffen, alsmede attributen die gebruikt kunnen worden bij een winkeldiefstal. Zij zijn aangehouden.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen en camerabeelden beschietingen Amsterdam-Noord gezocht

In de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 september 2022 vond op de Van der Pekstraat in A…